Ingredienser: 250 gr mandler
250 gr melis
1 eggehvite
1 knivsodd tragant (fås på apoteket) Tilberedning: Skåld og tørk mandlene godt. Mal mandlene nesten ferdig med kniven i food processoren. Tilsett melis og mal mandlene helt fint. Tilsett eggehvite og tragant og mal videre til deigen henger godt sammen. Kommentar: Til utforming og pynt:
Konditorifarge
Diverse kakepynt
Nøtter
Krokan
Kokos
Kokesjokolade, lys og mørk
Hvit sjokolade
Gelèpynt
Nougat
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Marsipan - oppskrift
Ingredienser: 250 gr mandler 250 gr melis 1 eggehvite 1 knivsodd tragant (fås på apoteket)Tilberedning: Skåld og tørk mandlene godt. Mal mandlene nesten ferdig med kniven i food processoren. Tilsett melis og mal mandlene helt fint. Tilsett eggehvite og tragant og mal videre til deigen henger godt sammen.
Kommentar: Til utforming og pynt: Konditorifarge Diverse kakepynt Nøtter Krokan Kokos Kokesjokolade, lys og mørk Hvit sjokolade Gelèpynt Nougat
oppskriften med vennene dine