Ingredienser: 2 l hv.mel
10 ss. smør
150 gr tørrgjær
6,5 dl melk
eventuelt litt salt Tilberedning: Gjær blandes i melet, smøret smuldres i.
Ha i mel og melk vekselvis til passe deig.
Heves ca. 30 min. Kjevles ut til en stor sirkel
(ca. diameter 30cm) som deles i 6 like store deler.
Hver del rulles sammen til et horn.
Settes på stekebrett og etterheves i ca. 15 min.
Stekes ved 240 grader ca.15 min.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Julehorn - oppskrift
Ingredienser: 2 l hv.mel 10 ss. smør 150 gr tørrgjær 6,5 dl melk eventuelt litt saltTilberedning: Gjær blandes i melet, smøret smuldres i. Ha i mel og melk vekselvis til passe deig. Heves ca. 30 min. Kjevles ut til en stor sirkel (ca. diameter 30cm) som deles i 6 like store deler. Hver del rulles sammen til et horn. Settes på stekebrett og etterheves i ca. 15 min. Stekes ved 240 grader ca.15 min.
oppskriften med vennene dine