Glasur:
1 dl sukker
½ dl vann
3 eggeplommer
150 g smør
50 g kokesjokolade
1 ts vaniljesukker
hakkede nøtter
Tilberedning: I stekeovnen: 175˚C ca 35-40 min.
Liten langpanne, 22×32 cm
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg, smeltet sjokolade, melk og melet med bakepulver og vaniljesukker. Bland i hakkede nøtter. Stek kaken i godt smurt form og avkjøl den.
Glasur: kok sukker og vann til en tykk alke. Hell laken i miksmasterbollen. Tilsett eggeplommer og smør, litt etter litt. Rør inn smeltet sjokolade og smak kremen til med vaniljesukker. Fordel kremen utover kaken og dryss på nøtter. Del kaken i kvadrater.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Julenøttkvadrater - oppskrift
Ingredienser:
100 g smør
200 g sukker
1 egg
100 g kokesjokolade
2 dl melk
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g nøtteblanding
Glasur:
1 dl sukker
½ dl vann
3 eggeplommer
150 g smør
50 g kokesjokolade
1 ts vaniljesukker
hakkede nøtter
Tilberedning:
I stekeovnen: 175˚C ca 35-40 min.
Liten langpanne, 22×32 cm
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg, smeltet sjokolade, melk og melet med bakepulver og vaniljesukker. Bland i hakkede nøtter. Stek kaken i godt smurt form og avkjøl den.
Glasur: kok sukker og vann til en tykk alke. Hell laken i miksmasterbollen. Tilsett eggeplommer og smør, litt etter litt. Rør inn smeltet sjokolade og smak kremen til med vaniljesukker. Fordel kremen utover kaken og dryss på nøtter. Del kaken i kvadrater.
oppskriften med vennene dine