Rør smør og sukker. Tilsett egg, nøtter og mel. La deigen hvile kaldt. Bland alle ingrediensene til glasuren i en kasserolle og la den koke så vidt opp. Avkjøl glasuren. Kjevle ut deigen på papirkledd plate ca 30×40 cm. Legg på glasuren og stek kaken på nederste rille. Stek gjerne litt for lite. Skjær kaken i firkanter, og del disse igjen i trekanter.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Konfektsnipper - oppskrift
Ingredienser:
175 g smør
90 g sukker
1 egg
75 g malte nøtter
250 g hvetemel
Toscaglasur:
100 g smør
100 g mandelspon
125 g sukker
2 ss melk
3 ss hvetemel
Kommentar:
I stekeovnen: 175-200˚C i ca 20 min.
Rør smør og sukker. Tilsett egg, nøtter og mel. La deigen hvile kaldt. Bland alle ingrediensene til glasuren i en kasserolle og la den koke så vidt opp. Avkjøl glasuren. Kjevle ut deigen på papirkledd plate ca 30×40 cm. Legg på glasuren og stek kaken på nederste rille. Stek gjerne litt for lite. Skjær kaken i firkanter, og del disse igjen i trekanter.
oppskriften med vennene dine