Ingredienser: 5 egg
250 g sukker
½ dl smør, smeltet
1 ½ dl kremfløte
1 ½ dl kulturmelk
3 ts hornsalt
1 ts kardemomme
ca 750 hvetemel
1 kg smult til koking
Tilberedning: Visp eggedosis, tilsett vispet kremfløte og melk. Bland det tørre og rør i melet og smøret. La
deigen stå til neste dag. Kjevle til 1 cm tykk leiv, og stikk ut ringer. Sett kakene kaldt til de
skal stekes, da holder de fasongen bedre. Stek kakene i smult. Avkjøl. Frys kakene i plastposer.
Smultringer - oppskrift
Ingredienser:
5 egg
250 g sukker
½ dl smør, smeltet
1 ½ dl kremfløte
1 ½ dl kulturmelk
3 ts hornsalt
1 ts kardemomme
ca 750 hvetemel
1 kg smult til koking
Tilberedning:
Visp eggedosis, tilsett vispet kremfløte og melk. Bland det tørre og rør i melet og smøret. La
deigen stå til neste dag. Kjevle til 1 cm tykk leiv, og stikk ut ringer. Sett kakene kaldt til de
skal stekes, da holder de fasongen bedre. Stek kakene i smult. Avkjøl. Frys kakene i plastposer.
oppskriften med vennene dine