Ingredienser: 250 g mandler
250 g sukker
2 1/2 dl vann
75 g smør Tilberedning: Ha mandler, sukker og vann i en kjele og la det småkoke 1 1/2 time til mandlene er tørre. Tilsett smøret og la det og sukkeret smelte sammen i ca 10 min så massen blir gyllenbrun og blank. Rør hele tiden. Hell ut på smurt bakeplate. Avkjøl - og brekk mandlene fra hverandre. Oppbevar mandlene i tett boks eller glass.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Brente mandler - oppskrift
Ingredienser: 250 g mandler 250 g sukker 2 1/2 dl vann 75 g smørTilberedning: Ha mandler, sukker og vann i en kjele og la det småkoke 1 1/2 time til mandlene er tørre. Tilsett smøret og la det og sukkeret smelte sammen i ca 10 min så massen blir gyllenbrun og blank. Rør hele tiden. Hell ut på smurt bakeplate. Avkjøl - og brekk mandlene fra hverandre. Oppbevar mandlene i tett boks eller glass.
oppskriften med vennene dine