Ingredienser: 1,7 kg svinekjøtt(blanding av kjøtt og flesk) males med
2ss salt.Bland i
2ts pepper
3/4 ts muskat og (litt allehånde er også godt i og knust tørket salvie)
3 ss potetmel
Rør godt og spe med
6 – 7 dl melk
Tilberedning: Bland godt og stappes i pølseskinn(svinetarm).
Trekkes i god buljong ved 80 grader i ca 45 minutter
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Julepølser - oppskrift
Ingredienser:
1,7 kg svinekjøtt(blanding av kjøtt og flesk) males med
2ss salt.Bland i
2ts pepper
3/4 ts muskat og (litt allehånde er også godt i og knust tørket salvie)
3 ss potetmel
Rør godt og spe med
6 – 7 dl melk
Tilberedning:
Bland godt og stappes i pølseskinn(svinetarm).
Trekkes i god buljong ved 80 grader i ca 45 minutter
oppskriften med vennene dine