Ingredienser: 800 g rakfisk
10 kokte mandelpoteter
seterrømme
1½ rødløk
1½ purre
lefser Tilberedning: Skjær hodet av fisken. Ta tak i ryggbenet og riv det forsiktig ut. Fjern skinnet og skjær filetene i skiver på ca 2 cm bredde. Finhakk rødløk og purre.
Server fisken med potet, rømme, rødløk. purre og lefse. Porsjoner: 4 porsjoner.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Klassisk rakfisk - oppskrift
Ingredienser: 800 g rakfisk 10 kokte mandelpoteter seterrømme 1½ rødløk 1½ purre lefserTilberedning: Skjær hodet av fisken. Ta tak i ryggbenet og riv det forsiktig ut. Fjern skinnet og skjær filetene i skiver på ca 2 cm bredde. Finhakk rødløk og purre. Server fisken med potet, rømme, rødløk. purre og lefse.
Porsjoner: 4 porsjoner.
oppskriften med vennene dine