Ingredienser: 2 dl fløte
2,5 dl sukker
2 dl sirup
0,5 dl hakkede mandler Tilberedning: Bland fløte, sukker og sirup i en vid, tykkbunnet kjele. Kok massen i ca. 45 minutter og rør om av og til, men ikke for ofte. Da kan massen sukre seg. Hell noen dråper av massen i kladt vann. Når massen er ferdig kokt, skal den kunne formes til en kule. Skåld og hakk mandlene. Hell massen i knekkformer med to teskjeer eller en sauseskje. Pynt med hakkede mandler. La knekken stivne.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Knekk - oppskrift
Ingredienser: 2 dl fløte 2,5 dl sukker 2 dl sirup 0,5 dl hakkede mandlerTilberedning: Bland fløte, sukker og sirup i en vid, tykkbunnet kjele. Kok massen i ca. 45 minutter og rør om av og til, men ikke for ofte. Da kan massen sukre seg. Hell noen dråper av massen i kladt vann. Når massen er ferdig kokt, skal den kunne formes til en kule. Skåld og hakk mandlene. Hell massen i knekkformer med to teskjeer eller en sauseskje. Pynt med hakkede mandler. La knekken stivne.
oppskriften med vennene dine