Ingredienser: 3 egg
150 g sukker
150 g smør
150 g hvetemel
½ ts kardemomme
Tilberedning: Stekes i krumkakejern.
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør og melet blandet med
kardemomme. La røren svelle i 1 time. Legg en stor teskje røre på midten av jernet. Stek
kakene lys gulbrune. Rull dem straks til kremmerhus, eller legg kakene over en kopp. Da får
du krumkaker som kan fylles med krem, gjerne tilsatt multer eller bringebær. Legg
krumkakene i en tett boks så de holder seg sprø.
Krumkaker - oppskrift
Ingredienser:
3 egg
150 g sukker
150 g smør
150 g hvetemel
½ ts kardemomme
Tilberedning:
Stekes i krumkakejern.
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør og melet blandet med
kardemomme. La røren svelle i 1 time. Legg en stor teskje røre på midten av jernet. Stek
kakene lys gulbrune. Rull dem straks til kremmerhus, eller legg kakene over en kopp. Da får
du krumkaker som kan fylles med krem, gjerne tilsatt multer eller bringebær. Legg
krumkakene i en tett boks så de holder seg sprø.
oppskriften med vennene dine