Ingredienser: 1 l grønnsakskraft
5 dl fløte, eventuelt litt rømme
200 g poteter
200 g pastinakk
salt
Tilbehør
1 liten rødløk
1 syrlig eple
rakfisk
urte-, ramsløk- eller persilleolje Tilberedning: Lag grønnsakskraft, ha i fløte.
Kutt potet og pastinakk i terninger, kok møre.
Ha suppen i blender eller bruk stavmikser. Ha suppen i skåler. Del opp rakfisk i fine biter, legg i suppen.
Kutt epler i små terninger, rødløk i tynne skiver. Drypp på litt urteolje. Pynt med friske urter.
Servér med ferskt grovt brød eller flatbrød.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Potet- og pastinakksuppe med rakfisk - oppskrift
Ingredienser: 1 l grønnsakskraft 5 dl fløte, eventuelt litt rømme 200 g poteter 200 g pastinakk salt Tilbehør 1 liten rødløk 1 syrlig eple rakfisk urte-, ramsløk- eller persilleoljeTilberedning: Lag grønnsakskraft, ha i fløte. Kutt potet og pastinakk i terninger, kok møre. Ha suppen i blender eller bruk stavmikser. Ha suppen i skåler. Del opp rakfisk i fine biter, legg i suppen. Kutt epler i små terninger, rødløk i tynne skiver. Drypp på litt urteolje. Pynt med friske urter. Servér med ferskt grovt brød eller flatbrød.
oppskriften med vennene dine