Ingredienser: 150 gr kokosfett
1 egg
150 gr melis
1 plate kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
1 ts vaniljesukker
Ca. 7-8 dl japansk ris Tilberedning: Smelt fettet og avkjøl det litt. Egg og melis piskes porøst og luftig. Sjokoladen smeltes i kaffen. Bland sjokolade og vaniljesukker i eggedosisen. Tilsett fett under omrøring. Ha i ris til passe konsistens. Form raskt til små topper, som settes på bakepapir og settes til avkjøling. Porsjoner: Du får ca 36 stk ristopper av denne oppskriften.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Ristopper - oppskrift
Ingredienser: 150 gr kokosfett 1 egg 150 gr melis 1 plate kokesjokolade 2 ss sterk kaffe 1 ts vaniljesukker Ca. 7-8 dl japansk risTilberedning: Smelt fettet og avkjøl det litt. Egg og melis piskes porøst og luftig. Sjokoladen smeltes i kaffen. Bland sjokolade og vaniljesukker i eggedosisen. Tilsett fett under omrøring. Ha i ris til passe konsistens. Form raskt til små topper, som settes på bakepapir og settes til avkjøling.
Porsjoner: Du får ca 36 stk ristopper av denne oppskriften.
oppskriften med vennene dine