Ingredienser: 150 g margarin eller smør
125 g sukker
1 egg
200 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
¼ ts hornsalt
egg til pensling
100 g grovhakkede mandler Tilberedning: Rør margarin eller smør og sukker hvitt. Ha i egget og pisk massen godt. Sikt i hvetemel, vaniljesukker og hornsalt, og arbeid deigen lett sammen. Deigen må stå kaldt 2 - 3 timar, til den er fast.
Trill deigen til kuler. Trykk kulene litt flate. Pensle med sammenvispede egg og dryss på litt hakkede mandler.
Stek serinakakene lys gulbrune ved 180 °C.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Serinakaker - oppskrift
Ingredienser: 150 g margarin eller smør 125 g sukker 1 egg 200 g hvetemel 1 ts vaniljesukker ¼ ts hornsalt egg til pensling 100 g grovhakkede mandlerTilberedning: Rør margarin eller smør og sukker hvitt. Ha i egget og pisk massen godt. Sikt i hvetemel, vaniljesukker og hornsalt, og arbeid deigen lett sammen. Deigen må stå kaldt 2 - 3 timar, til den er fast. Trill deigen til kuler. Trykk kulene litt flate. Pensle med sammenvispede egg og dryss på litt hakkede mandler. Stek serinakakene lys gulbrune ved 180 °C.
oppskriften med vennene dine