Ingredienser: 1 dl 20% fløte eller fløtemelk
250 gr mørk sirup
125 gr sukker
100 gr margarin
1/4 ts pepper, finmalt
1/2 ts ingefær
1/2 ts kanel
1/2 ts natron rørt ut i 1 ss melk
Ca 500 gr hvetemel Tilberedning: Ha fløten, sirupen, sukkeret og margarin i en kjele og kok opp under omrøring. Hell blandingen over i en bolle og avkjøl før krydderne og hvetemelet tilsettes. La deigen stå kjølig en stund, før den kjevles tynt ut og skjæres i snipper. Stek sirupsnippene ved 200°C på øverste rille i ovnen.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Sirupsnipper - oppskrift
Ingredienser: 1 dl 20% fløte eller fløtemelk 250 gr mørk sirup 125 gr sukker 100 gr margarin 1/4 ts pepper, finmalt 1/2 ts ingefær 1/2 ts kanel 1/2 ts natron rørt ut i 1 ss melk Ca 500 gr hvetemelTilberedning: Ha fløten, sirupen, sukkeret og margarin i en kjele og kok opp under omrøring. Hell blandingen over i en bolle og avkjøl før krydderne og hvetemelet tilsettes. La deigen stå kjølig en stund, før den kjevles tynt ut og skjæres i snipper. Stek sirupsnippene ved 200°C på øverste rille i ovnen.
oppskriften med vennene dine