Ingredienser: 5 egg
250 gr sukker
1 1/2 dl smeltet smør
1 1/2 dl kremfløte
1 1/2 dl kulturmelk
3 ts hornsalt
1 ts kardemomme
Ca. 350 gr hvetemel
1 kg smult Tilberedning: Visp eggedosis, tilsett vispet kremfløte og melk. Bland det tørre og rør i melet og smøret. La deigen stå til neste dag. Kjevle til 1 cm tykk leiv, og stikk ut ringer. Sett kakene kaldt til de skal stekes, da holder de fasongen bedre. Stek kakene i smult. Avkjøl. Frys kakene i plastposer.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Smultringer - oppskrift
Ingredienser: 5 egg 250 gr sukker 1 1/2 dl smeltet smør 1 1/2 dl kremfløte 1 1/2 dl kulturmelk 3 ts hornsalt 1 ts kardemomme Ca. 350 gr hvetemel 1 kg smultTilberedning: Visp eggedosis, tilsett vispet kremfløte og melk. Bland det tørre og rør i melet og smøret. La deigen stå til neste dag. Kjevle til 1 cm tykk leiv, og stikk ut ringer. Sett kakene kaldt til de skal stekes, da holder de fasongen bedre. Stek kakene i smult. Avkjøl. Frys kakene i plastposer.
oppskriften med vennene dine