Ingredienser: 2-3 dl smuler av en eller flere slag tørre, sprø julekaker f eks goro, snipper eller berlinerkranser 3 dl kremfløte 3 dl eplemos
Tilberedning: Knus kakene i smuler og rist dem sprø i varm stekepanne.
Avkjøl kakesmulene. Visp kremfløten til luftig krem.
Anrett eplemos, kakesmuler og krem lagvis i dessertbolle eller porsjonsglass.
Porsjoner:4 porsjoner
Tilslørte bondpiker - oppskrift
Ingredienser:
2-3 dl smuler av en eller flere slag tørre, sprø julekaker f eks goro, snipper eller berlinerkranser
3 dl kremfløte
3 dl eplemos
Tilberedning:
Knus kakene i smuler og rist dem sprø i varm stekepanne.
Avkjøl kakesmulene. Visp kremfløten til luftig krem.
Anrett eplemos, kakesmuler og krem lagvis i dessertbolle eller porsjonsglass.
Porsjoner:
4 porsjoner
oppskriften med vennene dine