Bland det tørre. Rør i smeltet smør og rømme. Sett deigen kaldt. Stek en prøvekake, flyter kakene for mye ut, tilsettes litt mer havregryn. Lag god avstand mellom kakene på brettet, de flyter litt ut. Stek kakene til de er sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Videsæterkaker - oppskrift
Ingredienser:
125 g havregryn
150 g sukker
75 g hvetemel
1 ts natron
1 ts nellik
125 g hakkede rosiner
100 g smør
6 ss seterrømme
Tilberedning:
I stekeovnen: 180˚C ca 8-10 min.
Bland det tørre. Rør i smeltet smør og rømme. Sett deigen kaldt. Stek en prøvekake, flyter kakene for mye ut, tilsettes litt mer havregryn. Lag god avstand mellom kakene på brettet, de flyter litt ut. Stek kakene til de er sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
oppskriften med vennene dine